Vaste medewerkers en seizoenmedewerkers …….

Jaarrond werken wij met een vaste club gemotiveerde medewerkers. Om piekperioden op te vangen werken wij met seizoenmedewerkers. Deze medewerkers werven wij zelf of worden aangetrokken via het uitzendbureau. Onze medewerkers worden ingezet bij de diverse werkzaamheden zoals het oogsten en sorteren van de paprika’s, maar ook binnen het gewasverzorgingsproces of teeltwisseling.

We kennen functies op verschillende niveaus. Voor gespecialiseerde werkzaamheden, zoals bedrijfshulpverlening en gewasbescherming, zijn aanvullende diploma’s nodig. Binnen het bedrijf zijn doorgroeimogelijkheden en is het mogelijk een opleiding te volgen.

Heb je passie voor groen, ben jij een doener, hou je van techniek en vindt je duurzaamheid belangrijk dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij bieden onze medewerkers een professionele werkomgeving binnen een goed georganiseerd bedrijf. Goede werksfeer en samenwerking vinden wij belangrijk.

Denk jij dat je past binnen ons enthousiaste team, stuur dan je cv met motivatie naar : kwekerij@litjensbv.nl

Stagiaires…..

Kwekerij Litjens bv is een erkend leerbedrijf (Aequor). Hierdoor hebben wij ook mogelijkheden voor stagiaires van de diverse opleidingen (MBO of HBO) of kan er een BBL opleiding gevolgd worden.

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende baan of zoek je een stageplek neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar: kwekerij@litjensbv.nl

Werken op ons bedrijf betekent; meewerken in een bedrijf dat producten op een milieu vriendelijke en verantwoorde manier produceert. Een bedrijf waar veel aandacht wordt besteed aan veiligheid op het gebied van arbo, milieu en goed werkgeverschap.

Door te werken in de glastuinbouw draag ook jij bij aan de gezondheid van de mens.